Wat kun je verwachten?


De persoonlijke begeleiding bestaat uit persoonlijke (vecht)sporttraining en gespreksvoering op maat, omdat MWK ervan overtuigd is dat men door middel van (vecht)sport méér kan bereiken dan door enkel een gesprek achter een bureau. Persoonlijke doelen staan centraal, waarbij (vecht)sport als middel ingezet wordt om te werken aan de sociale, emotionele en mentale ontwikkeling. Samen met het kind en diens ouder(s) brengt MWK de gewenste doelen in kaart. Het programma zal per kind verschillend zijn, afhankelijk van hetgeen er uit het vrijblijvend kennismakingsgesprek komt.


Voor kinderen en jongeren valt deze vorm van begeleiding onder de noemer 'BOKS". Het kan fijn zijn voor kinderen die bijvoorbeeld gepest worden, moeilijk uit hun schulp komen, regelmatig driftbuien hebben, weinig (zelf)vertrouwen hebben of vanwege een andere reden aan zichzelf willen werken. De begeleiding wordt afgestemd op de leeftijd en het niveau van het kind of de jongere. Door periodiek één op één contact te hebben kan MWK de voortgang bewaken en aandachtspunten kenbaar maken. De hoeveelheid persoonlijke begeleiding en training is afhankelijk van de inschatting die MWK maakt en van de behoefte van de ouders en het kind. Ouders mogen, indien gewenst, te allen tijde bij de begeleiding aanwezig zijn.


De combinatie pedagogiek, sport, spel en creativiteit is een unieke manier om aan doelen te werken. De nadruk ligt in het programma dus niet op het aanleren en/of verbeteren van de vechtsporttechnieken, maar op het stimuleren van de sociale, emotionele en mentale ontwikkeling van het kind.

 
 
 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn